slutar blogga

som ni ser så har jag slutat blogga. kanske kommer tillbaka någongång.


snorklat

Snorklade idag, as nice. Fanns aven hajar dar ;o men vi var val pa 5 olika stallen och snorklade. Typ varsta korallreven och stoooora fiskar. Sedan simmade jag och syrran in bakom nagra berg ocksa dar det var miljoner fiskar! Man sag bara svart for det var saaaa manga ;o skiiit ballt! Imorn blir det stranden hela dagen och sedan bar det av mot bankok!


snorkla med hajar

har inte bloggat pa laange, har istallet tagit pa mig min roll som odleunge;

Ar pa koh tao nu, och imorn aker vi och snorklar med hajar! fett laaaskigt! Om tre dagar aker vi till bankok och efter det blir det hemresa. Tiden gar sa fort har. Har hunnit shoppa lite ocksa fast jag inte skulle, men hoppas oengarna racjker till bankok ocksa :o HAHA! Jag har aven kopt hm klader har! Det tyckte jag var kul.

odleungen

Maten kom aldrig sa jag sprang ivag till internet cafeet hihi

mitt nya smeknamn ar aven odleungen, bara for att jag jallar pa ryggen -.- :)


tva veckor kvar i thailand

Ar pa koh phangan nu, maste bara saga att jag alskar stallet. Jatte fint hotel, jag och syrran har da eget hotelrum som pa alla andra stallen. Sedan jatte fin pool och hur varmt som helst i havet! Det ar sa sjukt, man branner sig pa vattnet, har aldrig vart med om liknande. Sedan ar det typ flera kilometer langgrunt. Sa livet e najs just nu.


Ormbiten

Syrran min har blivit ormbiten, OMG!!! Inte bra inte bra, men hon lever som tur e. Men imorn beger vi oss till koh paangan. Har inget att saga.


.

Har inget att skriva, ligger bara och steker hela dagarna. Langtar veeeeerkligen inte hem! Men imorn aker vi nog till nagon as stor strand och sadar. Men aja ni far ha det sa bra ;D


Thaiboxning

Igar var vi pa thaiboxning. Haha as kul ju! Jag gissade pa vilka som skulle vinna hela tiden och hade typ ratt pa halften. Fast jag gissade bara pa dom med flest magrutor och dom som var snyggast. Men det betyder ju att man inte maste vara snygg for att vinna haha! Men det var fakiskt lite laskigt fom blir slagna sa ssom blev medvetslosa och allt. Hjalp! Hihi men tog ett fotto med en cool boxare som var alldelles blodig :o

Langtar verkligen inte hem, vattnet ar varmare an luften i sverige och allt ar super. Saknar bara vissa av mina kompisar.

Men nar jag kommer till bankok sa ska jag kopa en fodelsedagspresent till Anna. Haha lite sen men sa far det bli. Men vet inte vad jag ska kopa. Sa Anna om du laser det har sag vad du vill ha!

Aja nu ska jag dra och kopa mat och sedan lagga mig pa stranden och steka!


Ar i Thailand!

Sitter i Thailand pa ett internet cafe nu. Men kom hit for tre dagar sedan och  kan bara saga att det ar aaaas nice. Har bara solat,badat och fatt thaimasage hela dagarna. aaaalska! Har aven shoppat lite ocksa, en ny bikini och tva ed hardy linnen. Sa har lite over 1900 bath kvar och ska forsoka spara sa mycket som mojligt till bankok. Men aja ska se om facebook fungerar nu, det dampade nyss. Men ha det bra medan jag har det bast ;D


Hejdå sverige. Hej thailand!

Sitter på arlanda express nu. Är ganska pigg faktiskt för att ha varit vaken hela natten men sover säkert jätte bra på flyget. Vi kommer till bankok 06.00 thailändsk tid och sedan tar vi ett plan därifrån kl 9 till koh sammoi tror jag. Blir Najs. Kommer uppdatera ibland från internet caféer. Men ha det så bra i sverige alla!

06.56

Sitter ute i gäststugan med elinn och Syrran. Har inte kunnat blogga under kvällen eftersom mitt internet inte fungerar-.- vi har iallafall varit vakna hela natten och får inte sova tills klockan 14.30 då vi sitter på planet till thailand. Vi kollade iallafall nyss på allt för min syster och jag grät genom hela filmen geh. Om en timme går våra föräldrar upp och då är det bara att börja packa iordning det sista. Bloggar senare iallafall puss

gårdagen + dagen

Igår morse vaknade jag upp hemma hos Caroline men Adde. Klockan 4 åkte jag till mina kusiner och gick på kalas. Fick skjuss hem till Carro efter det. Vi gick ut och träffade lite männskor. Först felix och John, sen hampus och någon, sen Casper och till sist Adde och Kevin.

Idag har vi inte gjort så mycket. Vi drog väl till donken och sådära. Tog en sväng i centrum på jakt efter en foundation som inte fanns. Tog bussen hem halv 3 ungefär. Har mycket att fixa innan jag åker till Thailand imorn ju. Men på sista bussen så träffade jag 4 killar som jag började snacka med. Jätte snälla faktiskt. Haha som frågade vart jag bodde och såklart hade jag glömt bort det så dom tyckte att jag var lite skum som inte visste vart jag bodde med så kan det bli.

Har bara städat och packat under tiden jag har vart hemma. Och ska nog fortsätta med det nu. puss.


har inga nya bilder så får bli en från ungefär en vecka sedan


Är Påväg till Donken nu med Carro haha tjo...

Är Påväg till Donken nu med Carro haha tjockisar. Berättar mer när jag kommer hem. Och imorn åker jag till thailand! Wiihoo.


Öööööh

Är hemma hos Carro nu. Sov här igår ju. Sen kom även Adde och sov med oss haha. Så han är också här nu. Klockan 4 ska iallafall jag på min kusins kalas får se hur det blir sen. Puss

RSS 2.0