.

Har inte orkat uppdatera på ett tag men nu e jag här :)

Idag vaknade jag vid 12. Skulle egentligen ha träffat en person men skulle på hockey vid 4 så hann inte det. Så jag fixade mig och åkte in till hovet där jag mötte upp min syster och hennes pojkvän för att kolla på hockeymatchen. Djurgården-Modo och vi vann med 3-1 så det var niiiice. Åkte hem efter det och nu sitter jag här ensam och ska plugga lite. Har alldeles för mycket i skolan nu. 6 prov nästa vecka liksom, inte roligt alls. Jag och Malin har till och med pratat med rektorn haha. Men mina föräldrar är på konsert så det blir bara jag ikväll. Ganska skönt tycker jag. Har även suttit och kollat när John fjantat sig i Webben haha, så söt. Magdans och allt haha!
.

Visste inte att man kunde ha såhär mycket ångest på en och samma gång..
Allt är sjukt just nu. Vet inte vad jag ska göra.
Hinner inte uppdatera nu, Har fått nya problem som måste lösas.
Vi hör någon gång.home from school

Sådär kom nyss hem från plugget. Har hunnit äta lite bullar och sådära haha. Ska väl börja plugga lite snart också. Men skolan idag var väl okej, fick även Malin att stanna kvar i skolan hela dagen fast hon mådde dåligt genom att muta henne med en hemlighet hihi. 

.

Nu vill jag bara krypa ner under täcket och sova. Har inte lust till någonting längre. allt är bara skit. igen.

14/11-10

Tänkte börja blogga lite smått igen, men det kommer inte bli så kul eftersom min kamera blev baxad på lovet.. Så kommer bli dåliga bilder och allt sånt där tråkigt, men ska nog köpa en ny kamera efter jul.
Sitter nu iallafall i sängen och chattar lite. Ska nog plugga lite alldeles strax som vanligt då.
Idag har jag bara varit hemma tagit det lugnt, pluggat, ätit massssssor av bullar och myst med familjen. Kände att jag behövde det idag. Orkade verkligen inte hitta på något.
Har suttit och tagit massor av snygga bilder med webben som ni verkligen inte får se, bara hanna hihi. Och hon blev sten kåt.
- med dig har jag alltid ett leende på läpparna

fars dag :)

juste nu är klockan över tolv så det är fars dag idag också :)
Har nog inte börjat blogga igen hade bara lust att blogga just nu. Men kom hem vid kvart i 12. Hade varit hos en kompis innan och kollat på film och såntdär mys. Annars har jag väl bara städat, pluggat och varit med lite andra polare idag en snabbis. Nu ska jag kolla på kungarna av tylösa och äta skorpor och banan haha. pussssssss
RSS 2.0