hemma

okej har inte varit hemma över helgen då har inte kunnat uppdatera men i fredags var jag ju med sofia. Vi träffade sedan Miranda och vi drog hem till Tim tror jag han hette där typ Ted och massa va.Åkte hem sen ganska sent och då åkte jag och sofia hem till min mormor och bakade chokladollar.

Gick upp vid 1 nästa dag och sedan träffade vi lite folk. Jag, Soffe, Ammi och Fanni gjorde en ganska busig sak också höhöhö. På kvällen var vi med alla tjejer typ, Pattis, Julia, Paula, Emelie, Linnea och massa fler. Vi träffade sedan Sonny och sådära, sedan kom alla killar i kumla också. Och alla drog hem till Moreno. Somnade vid tre kanske kommer inte ihåg men nått sånt.

Och imorse så vaknade jag kl 10 av att Kimberly ringde och sa att jag skulle komma till Tungelsta så hoppade på bussen direkt. Haha sedan när jag sitter på den säger hon att jag ska hoppa av så jag gör det och sedan säger hon att jag ska vänta på en stor svart skåp bil med en gubbe i och hoppa in i den. HAHA så jag gjorde det men som tur var var det ju bara hennes farfar ;D Så jag följde med henne när hon red ut och sådär. Och kom hem för en stund sen. Ska plugga nu puss.

tjejerna igår

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

din blogg?:

vad vill du berätta?:

Trackback
RSS 2.0