9/7

Har inte uppdaterat på länge men har haft annat för mig och helt enkelt inte orkat. Anvämder ju faktiskt bara den här bloggen till att skriva av mig på nu förtiden. Men i augusti hade jag tänkt att kanske sätta igång med bloggandet igen, eller vad sägs? Har ju fått en ny mobil och sådär iallafall så nu skulle i så fall uppdateringen bli mycket roligare och bättre med massor av fina bilder, bra va ?


Men har mått ganska bra den senaste tiden eftersom jag inte skrivit något och så, har liksom inte behövt. Har varit med underbara vänner och helt enkelt mått suveränt. Det är härligt att kunna känna lycka igen, det är härligt att inte plågas av ångest och sorg hela tiden. Att faktiskt kunna skratta på riktigt och känna att jag lever.
På 1 ½ månad har hela jag förändrats, min hobby och mina känslor. Så som jag höll på fram till mitten av maj var inte okej, och så som jag mådde ska ingen behöva må. Jag kände att jag höll på att försvinna, jag visste att jag tillslut inte skulle orka mer och någonting dumt skulle ske. Men någonting i mig förändrades och nu mår jag äntligen bra igen och jag har egentligen bara en person att tacka.

Men de senaste kvällarna har jag varit med underbara Alfredh som jag även skulle träffat ikväll om inte stackaren hade blivit sjuk. Men men så kan det ju gå ibland. Istället har jag stannat hemma och umgåtts med lite gäster vi fick tidigare idag. Och även städat mitt rum, känner mig ganska duktigt ? :D
På onsdag åker jag med min farbror upp till landet där min pappa är. Ska bli oerhört mysigt! Vill på sätt och vis inte lämna Stockholm med alla fina vänner men det ska ändå bli ganska skönt. Släppa alla tankar, släppa allt skitsnack och bara försvinna bort i en månad. Härligt!
Alfredh, jacki och jag, snygga människor va? :D
Jacki sötnos
hahah söt chey hey?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

din blogg?:

vad vill du berätta?:

Trackback
RSS 2.0