.

Säg att det inte håller på att hända igen.
jag orkar inte behöva må som jag en gång gjort.
Jag orkar inte kämpa mig ur det ännu en gång till...

.

Jag vet inte vem som är bra för mig och inte längre. Alla pekar ut varandra och försöker få mig att välja sida. Efter att ha funderat ett tag tror jag inte att någon är bra för mig i sutändan. Alla skadar mig eller kommer tillslut att göra mig illa. Och jag klarar verkligen inte av det. Jag mår bra nu, jag är lycklig och skrattar. Men för minsta lilla kan jag falla ner på botten igen, och det ör det jag är rädd för. Jag vill inte må som jag en gång gjort. Det behövs så himla lite för att hela jag ska förstöras, det ända som behövs är att någon av dem jag litar mest på ska svika mig...

De senaste 18 månaderna har jag farit omkring bland så många olika människor i väntan på att jag ska hitta den som alltid kommer finnas där för mig. Jag har bytt vänner fram och tillbaka men aldrig hittat den rätta, jag har inte vågat öppna mig helt och inte vågat anförtro min till alla. Men kanske kan det bero på att jag har blivit sviken så många gånger förr? Jag har nu svårt att lita på folk och vet inte vem jag har vid min sida i slutändan...

fuck

Fuck det hära. Tappade min plånbok igår med 700 kronor och mitt busskort i. Så har lite svårt att ta mig någonstans nu. Men som tur var kunde iallafall Kristian skjussa hem mig från tyresö idag, annars hade det blivit jobbigt.

Igår hämtade kristian upp mig strax över 10 så åkte vi ut till gålö/dalarö eller någonting sånt och köpte glass och chillade. Sedan åkte vi till vårt lilla ställe och badade och åt jordgubar. Riktigt mysigt! Andra doppet för mig i år då. Äckligt kallt var det faktiskt. Inte för att jag badade frivilligt för den delen heller, blev som sagt ikastad...

Nu som sagt sitter jag hemma och kan inte åka någonstans. Men finaste Jacki ska komma hit om ett tag och så ska vi hitta på något och sedan sover hon här.

Har iallafall beställt en ny mobil i förrgår så den ska väl komma om ett tag så börjar jag blogga lite smått efter det igen. Bloggar nu när jag har lust ju men sedan ska det bli grejer! Men antar att bloggningen sätter igång i augusti på allvar eftersom jag ska bort ett tag också. Men vi får se.


Att dom fortfarande finns där är sjukt. De ligger begravda djupt inom mig, men tar över min kropp såfort någonting påminner om dig. Jag blir galen av det här. jag orkar inte behöva känna denna ångest varje gång jag hör ditt namn. Jag trodde du var glömd, jag trodde att jag hade lämnat dig som jag lämnade alla dåliga tider. men tydligen inte.

Skillnaden är att denna gång är det inte kärlek jag känner, utan hat. Jag önskar mer än någonting annat att jag aldrig hade träffat dig. Allting hade varit så mycket lättare då, men ändå kanske det var bra? Jag lärde mig att inte leka med kärleken, jag lärde mig att inte älska vem som helst utan att tänka på konsekvenserna först. Jag lärde mig så mycket som jag använder idag. Som tillslut ska göra mig stark och ta mig fram genom livet som en drottning.

Jag skiter i allt, jag bryr mig inte om mina känslor, vad fan har jag dom för? Jag är värld den bästa och det vet jag om, fuck det här, jag ska vara lycklig!

21/6

Sitter och väntar på att Sofia ska bli klar snart, men det kommer väl ta några timmar. Ska iallafall träffa henne lite senare idag och har ingen aning om vad vi ska hitta på. Men det var länge sen jag var med den där filuren så det ska bli skoj :)
Det kommer även gäster till oss idag från Karlstad, så frågan är om jag är hemma till middagen eller inte ? Men så blir det nog inte om jag ska hinna träffa Soffe eftersom hon är så seg.
På torsdag drar ju även jag och Soffe till Öland, kommer bli grymt :)

20/6

Sådär pratade nyss med mormor och morfar i telefonen och grattade min morfar eftersom han fyller år idag. Ska alldeles strax ringa min farfar också. Hihi blir som en liten släktträff. Men sen ska jag hoppa ut i trädgården och rensa ogräs. Visst låter det roligt? Men min mamma ville ha fint till midsommar och jag får ju pengar för det så varför inte ? :) Så det blir nog ännu en dag som går åt till att vara hemma. Men de kan vara nice, inget speciellt fint väder ändå ju.

Btw sitter i min jumpsuit nu, och jag älskar den! så himla skön haha.

18/6

Har varit i farsta idag med familjen och shoppat, mysigt. Fick med mig lite saker hem iallafall. En väska, en jumpsuit, och lite tröjor och smått. Åkte dit för att i första hand hitta ett par skor, men hann aldrig så långt innan dom stängde. Vi fastnade istället på lite roligare affärer. Resten av dagen har också bara tillbringats med familjen. Men kändes att det behövdes eftersom jag varit borta från dem ett tag

Har bestämt vem jag ska gå med på balen och sådär nästa år nu iallafall. Haha det gäller ju att vara ute i god tid, men vem jag ska gå med är en liten hemlis. Det övslöjar jag om ett år så det är ju bara att vänta hihi :)

bild från i höstas heheheh, osminkad och söt.... (;

...

Ska jag skratta eller gråta ?
Jag vet inte hur jag ska ta det, jag vet inte om jag ska le åt det som hänt eller om jag ångrar det. Det kändes bra, allt kändes bra men nu vet jag inte längre. Jag tror jag ångrar det, för jag är rädd att det kan förstöra allting, och för att jag vet att det inte var äkta.sommarlov

Äntligen sommarlov!
Andra dagen på sommarlovet och det har regnat hela dagen, bra början. Men jag är iallafall hemma nu efter att varit borta alldeles för många dagar, har inte träffat familjen på 5 dagar så idag ska jag bara vara hemma.

Om en vecka är det midsommar, och den ska firas med Sofia nere på öland är det tänkt! Det kommer bli galet nice! Längtar som fan. Har aldrig varit på Öland förut så det ska bli lite spännande faktiskt :)

Men iallafall, var i stan igår med Jacki och fick med mig två tröjor hem även om det inte var så det var tänkt. Vi gick runt i hela stan för att leta efter ett par snygga shorts men nej såklart så finns det inte. Alla shorts nu för tiden går upp till naveln och man tror att man kommer från 80 talet. Visst många tycker det är snyggt men det håller inte för mig :) På kvällen var jag med Kristian för att säga hejdå eftersom han åker till Magaluf idag och nu ska jag hoppa in i duchen. Tror aldrig jag har varit såhär ridig förut...

en liten bild från skolavslutningen :)

tack

Jag vill tacka dig för att du kom och gjorde skillnad i mitt liv. Du fick mig att resa mig upp från botten och klättra ändå upp till toppen. Du fick mig att inse att jag är värd så mycket mer, du höjde min självkänsla och fick mig att må bra. Jag fick äntligen känna mig speciell. Jag litar på dig mer än någon annan och kan berätta exakt vad som helst för dig. Du lyssnar på mina problem och ger mig lösningar, får mig att släppa de dåliga tankarna och må bra. Leva för stunden och glömma allt det dåliga. Jag minns hur svag jag var första gånergna vi sågs, hur ont jag hade. Men sedan du kom in i bilden har allt bara blivit ljusare. Du har gjort mitt liv bättre, du har gjort mig stark och fått mig att tro på mig själv. Med dina ord och din hjälp kommer jag tillslut att vara hel. Men det skulle jag aldrig kunna bli utan din hjälp. TACK ♥

never say i love you, if you really don't care. never talk about feelings, if they aren't really there. never hold my hand if you are going to break my heart, never say you are going to if you don't plan to start. never look into my eyes if all you do is lie, never say hello if you really mean good bye

sommar !

Gryyymt härligt väder! fan vad jag älskar den svenska sommaren!
Hade lust att uppdatera lite bara. Men iallafall, Kristian hämtade upp mig förut på dagen så åkte vi ut till dalarö/gålö någonstan tror jag det var. Köpte glass och stekte lite bara :) efter ett tag hittade vi ett litet berg och bestämde oss för att bada. Så idag blev det första doppet. Var fan inte så kallt som jag trott, fast det även var i havet liksom. Men det var lite roligt, så efter några timmar skjussade han hem mig och nu sitter jag här. Tror bara jag ska vara hemma ikväll. Grilla med familjen och sådära. Har iallafall inga andra planer just nu, men får se hur det blir.

Sista dagen på praktiken igår. Gulliga människor jag arbetade med, fick presenter och grejer när jag slutade. Men måste säga att dit vill jag tillbaka ich det ska jag allt, bara kolla på massa gulliga nyfödda bebisar hela dagarna. kan det bli bättre ? Men nästa år blir det ju sommar jobbb där iallafall så det är nice.

Ska göra en is kaffe nu och sätta mig i solen och njuta..

De säger att dem inte är bra för mig. De säger att dem skadar mig psykist och får mig att göra dåliga handlingar. De säger att jag borde lämna dem för mitt eget bästa så att jag återigen kan bli mig själv.

Jag vet inte längre vad jag tycker. Jag har alltid velat tro det bästa och sagt att det är mitt val, att det är jag som velat det här. Men jag är inte längre så säker. Tiden passerar sakta och jag försöker hitta mig själv. Få veta vad jag egentligen vill, om det är det här jag vill göra. Ju mer tid jag lägger ner på att tänka, desto mer inser jag att de hade rätt. Dem är inte bra för mig och det här är helt enkelt inte jag. Jag vill inte hålla på så här längre. Alldeles för många dåliga saker har hänt i mitt liv sedan dem kom in i bilden. Dem gör mig lycklig och får mig att skratta när jag mår dåligt, men det är även de som får mörkret att krypa in i mig och bilda olyckan och sorgen. Jag måste välja och göra mitt val. Jag ska göra mitt val utifrån vad som kommer bli bäst för mig. Vad som kommer bli bäst i längden.sveriges nationaldag?

JAG ÄLSKAR DANMARK ♥


I can't let you go

Vad fan håller jag på med? Jag gjorde som jag gjorde för en anledning, för att jag skulle må bra. För jag äntligen skulle få slippa de tankarna. Få lämna den känslan och gå vidare. Men fuck no. Så blev det inte. Nu börjar det om igen, ångesten, sorgen, rädlsan, hatet och kärleken. jag hatar det här.

RSS 2.0