fuck

Fuck det hära. Tappade min plånbok igår med 700 kronor och mitt busskort i. Så har lite svårt att ta mig någonstans nu. Men som tur var kunde iallafall Kristian skjussa hem mig från tyresö idag, annars hade det blivit jobbigt.

Igår hämtade kristian upp mig strax över 10 så åkte vi ut till gålö/dalarö eller någonting sånt och köpte glass och chillade. Sedan åkte vi till vårt lilla ställe och badade och åt jordgubar. Riktigt mysigt! Andra doppet för mig i år då. Äckligt kallt var det faktiskt. Inte för att jag badade frivilligt för den delen heller, blev som sagt ikastad...

Nu som sagt sitter jag hemma och kan inte åka någonstans. Men finaste Jacki ska komma hit om ett tag och så ska vi hitta på något och sedan sover hon här.

Har iallafall beställt en ny mobil i förrgår så den ska väl komma om ett tag så börjar jag blogga lite smått efter det igen. Bloggar nu när jag har lust ju men sedan ska det bli grejer! Men antar att bloggningen sätter igång i augusti på allvar eftersom jag ska bort ett tag också. Men vi får se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

din blogg?:

vad vill du berätta?:

Trackback
RSS 2.0