.

FML ! Vill träffa dig nu...

Sista dagen som FJORTIS !

Idag ska jag leva livet och njuta av min sista dag som fjortis, bye bitches !
.

Nej jag har inte börjat blogga men gör det lite då och då när jag känner för det. Måste ju komma igång med det lite grann eftersom jag snart börjar blogga helt igen. Aja seg kväll igår, var bara hemma somnade först vid matbordet klockan 8 och sedan gick jag och lade mig i sängen innan 10 och sov. Sjukt hur trött jag var, har ingen aning varför heller. Men det har varit en lång vecka. Idag vill jag däremot ut, hitta på något roligt liksom. Men verkade inte som så många andra var taggade på det så får se hur det blir. Någonting måste jag väl iallafall hitta på.
Juste såg på statestiken att det fortfarande är folk som går in här dagligen. Förstår inte varför, och så har det varit sen i höstas då jag slutade blogga. men kult kult. Ska tagga och käka frukost nu, skulle egentligen dragit på träning men Ennea kunde inte så stannar hemma jag med. Får väl ta och göra lite sit ups här på golvet eller något. måste ju hålla mig i form, snart kommer man ju gå i bikini hela dagarna så kan vara bra.

Känner ni att det är SOMMAR ! härligt !
15 om 5 dagar

Fyller år om 5 dagar, 15 och allt så de e nice. Kommer börja blogga efter det då när jag köpt en ny kamera.  Men tills dess är det lika dålig uppdatering som alltid, en gång i månaden ungefär haha ;)
Är iallafall sjuk idag, eller sjuk och sjuk, har värsta menvärken så stannade hemma från skolan och går på ipren just nu. Men det blir att plugga hemifrån för min del. Vi har matte prov imorgon, och instuderingsfrågor i SOn och sådära. Men såklart så går skolan gryymt för mig, man är ju bäst liksom ? nej men har förstått att jag måste ta tag i skolan igen. Var ett tag här i början av terminen då jag var så trött på allt, pallade inte skolan men nu så. Ska bli minst lika grym som jag var förra terminen. Kan bli svårt men men...

Sist jag bloggade var allting piss. Lite bättre nu iallafall. Var tvungen att sencuera en del av den texten eftersom jag läste den nu och tyckte inte att alla behövde veta den delen, eftersom det inte riktigt stämmer längre heller. Men jag försöker göra så gott det går, försöker vara glad och njuta av livet. Ibland är det svårare men man måste försöka.


I mina ögon är du allt, i dina är jag inget

fyller år om mindre än en månad så hoppas då kunna köpa en systemkamera och kunna börja blogga igen.

Just nu e allt skit. Förra gången jag skrev var jag världens gladaste och lyckigaste tjej. Nu har jag legat här hemma i två hela dagar utan att göra någonting, och jag ska ligga här i två dagar till för sedan börjar skolan igen. jag har inte lust med något. Bara att sitta hemma för mig själv och fundera. Fundera över vad jag egentligen vill, fundera över vad som är rätt beslut, fundera över min saknad, fundera över mig själv. Livet är inte alltid som man vill och blir inte som man planerar men man får försöka att överleva en dag i taget. Någonting har förändrats i mig på bara några dagar. Det kom som ett slag i ryggen och nu vet jag inte vad jag ska göra. Det är för många frågor med för några svar.Det har gått 2 månader, 1 vecka och 2 dagar utan att jag har fått se dig, utan att jag har fått se den som betyder absolut mest för mig. Det har varit en jobbig tid, alldeles för mycket tid utan dig. Jag saknar dig så grymt, så som jag aldrig saknat någon tidigare. Jag förstod inte hur ont det här skulle göra, det känns som jag inte kan andas och har en sten i magen. Ångesten tar över lyckan när jag tänker på dig och bildar den stora saknaden. Saknaden jag inte kan göra någon åt. Jag kan bara vänta och hoppas på att allt ska bli som förut. Att du en dag kommer tillbaka til mitt liv. Jag älskar dig.


RSS 2.0