.

Kom precis hem, men tänkte berätta lite snabbt vad som hänt under dim senaste dagarna då jag inte haft tillgång till dator.

I lördags så drog jag hemifrån 4 kanske. Träffade då Ammi och Emelie. Sedan så träffade vi Soffe, Linn, Fanny, Paula, Emelie och alla. Men efter ett tag åkte jag och Ammi till donken för jag skulle käka middag där. Sedan kom alla dit och även massor av roliga killar. Så jag och Soffe hängde med dom och sedan tänker jag inte säga vad vi gjorde men hamnade i tungelsta klockan  tolv iallafall, så då hämtade jag lite saker till min syrra och sådär. kom hem vid halv tre kanske. På vägen hem träffade vi också massor av roliga människor och fick massor av nummer höhö.

I Söndags vaknade vi kanske vid halv tolv, åt frukost kollade på idol och bara chillade. Sedan så åkte vi iväg och träffade Pattis, sedan kom även Paula och Julia. Vid halv 6 mötte jag kimberly på allé och vi gick hem till henne, åt middag gjorde en busig sak och drog sedan ut igen och träffade lite folk. Sov sedan hos henne.

Idag har jag bara varit i skolan och sådär. Åkte hem lite tidigare för mådde inte så bra. Men när jag stof utanför dörren hittade jag inte mina nycklar så fick plocka upp allt ur min väska och jacka men hittade den inte och min mobil skulle dö när som helst. Så jag tänkte precis göra inbrott i mitt hud när jag stoppar ner händerna i min tjocktröja och hittar nysklarna där-.-  Så nu ska jag värma bullar höhö. puss.

Fottade inte så mycket i helgen men några bilder har jag iallafallKommentarer

Kommentera inlägget här:

ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

din blogg?:

vad vill du berätta?:

Trackback
RSS 2.0