The wave...

Hade galet kul igår på the wave faktiskt. Trodde verkligen inte det skulle bli så lyckat som det blev. Jag skämdes innan och fick panik, ville åka hem. Men när vi väl stod där i kön blev jag ganska taggad. Taggad på att dansa galet och ha kul med mina vänner. Blev även lite bråk mellan oss och några fula killar i kön. Det började med att två killar försökte tränga sig. De hade bara gått igenom hela kön utan att någon vågat säga något. Men på oss var det skillnad. Vi lät dem inte gå förbi. Jag puttade istället tillbaka dem och några av oss skällde ut dom. Efter ett tag tystnade killarna och gav sig. Istället kommer det ungefär 6 nya killar som gör exakt samma sak. Jag blir då mer sur och undrar vad fan dom tänker med. Det blir likadant och jag knuffar till dom och börjar bråka. Även dem ger sig efter ett tag. Haha sedan hände lite mer och sådär men skit kul var det faktiskt.

Inne på the wave började vi dansa galet och hade skit roligt. Träffade massa men sköna killar också. Vi åkte hem vid klockan 2 när det stängdes alldeles svettiga och helt slut.

Idag är det lite värre. Kan inte gå någonting pga av att jag dansade alldeles för mycket så mina höfter är helt döda, världens huvudvärk och tinitus. Men jag ångrar ingenting!

Idag har jag bara umgåts med min söta mormor och morfar och sedan bara varit hemma och solat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

din blogg?:

vad vill du berätta?:

Trackback
RSS 2.0