15 om 5 dagar

Fyller år om 5 dagar, 15 och allt så de e nice. Kommer börja blogga efter det då när jag köpt en ny kamera.  Men tills dess är det lika dålig uppdatering som alltid, en gång i månaden ungefär haha ;)
Är iallafall sjuk idag, eller sjuk och sjuk, har värsta menvärken så stannade hemma från skolan och går på ipren just nu. Men det blir att plugga hemifrån för min del. Vi har matte prov imorgon, och instuderingsfrågor i SOn och sådära. Men såklart så går skolan gryymt för mig, man är ju bäst liksom ? nej men har förstått att jag måste ta tag i skolan igen. Var ett tag här i början av terminen då jag var så trött på allt, pallade inte skolan men nu så. Ska bli minst lika grym som jag var förra terminen. Kan bli svårt men men...

Sist jag bloggade var allting piss. Lite bättre nu iallafall. Var tvungen att sencuera en del av den texten eftersom jag läste den nu och tyckte inte att alla behövde veta den delen, eftersom det inte riktigt stämmer längre heller. Men jag försöker göra så gott det går, försöker vara glad och njuta av livet. Ibland är det svårare men man måste försöka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

din blogg?:

vad vill du berätta?:

Trackback
RSS 2.0